LAKSELV HOTEL

Lakselv Hotell ligger på en høyde med en flott utsikt over Porsangerfjorden. Hotellet ligger 1,5 km fra Lakselv sentrum og 3 km fra North Cape Airport og er et ideelt utgangspunkt for utflukter til Nordkapp

RESTAURANT

Vi er kjent for å tilby variert og god mat som hovedsaklig baseres på råvarer fra lokale leverandører. Vi kan skreddersy din meny etter ønske.

ONLINE BOOKING

Vi kan by på 44 dobbelt- og enkeltrom (også allergirom og røykfrie rom) alle med dusj, WC, kabel-TV, trådløs internettaksess, strykejern/-brett, hårføner.


NAUSTET

Fjordkulturens svar på viddas lavvu. I Naustet har vi lagt vekt på å skape en uformell atmosfære for mindre selskap og arrangementer.

KONFERANSE

Vår konferanseavdeling kan tilby 1 hovedmøterom ( 60 i kino-oppsett og 40 i skoleoppsett ). Vi har 5 grupperom i varierende størrelse opp til 20 personer.


BADESJARKEN

Badesjarken B/S"Lakselv" som ligger godt fortøyd til kaia utenfor Lakselv Hotell er en gammel fiskebåt som nå er ombygd til en sjøgående badestamp.


Vi børster støv av en gammel klassiker...

Tirsdag 26. desember blir det en kveld med full trøkk på Lakselv Hotell! Vi inviterer til 2. Juledagsfest i Gjesten Bar & Restaurant med BLACK VEL...
Les mer

Velkommen til tradisjonelt julebord på Lakselv Hotell

Det er en glede å kunne invitere til julebord hos oss følgende dager: Lørdager 02.12 og 09.12.2017 Menyen består av: Mini-koldtbord med de vanligste k...
Les mer

Reisende med hurtigruten bruker Lakselv Hotell

Reis med Hurtigruten og bil til Finnmark. Få fantastiske opplevelser langs kysten med Hurtigruten, og nærhet til naturen med bil i Finnmark og Troms!
Les mer