Referanser fra brukere av våre kurs-og konferansetilbud:

NAV Hjelpemiddelsentral Finnmark

Avdelingsdirektør Eva Johansen: "Vi er meget fornøyd med deres tilbud alle ganger vi har vært der. Normalt så har vi årlig en større konferanse på Lakselv Hotell"

KS Troms og Finnmark

Elisabeth Paulsen, Rådgiver: "Alle ansatte ved hotellet er svært gjestfrie og serviceminded - noe som har gjort mine besøk hos dere spesielt hyggelig"

Finnmark fylkeskommunes eldreråd

Bjørnar S. Simonsen, rådssekretær: " Fylkeskommunens eldreråd avvikler årlig en eldrerådskonferanse, og den har i mange år vært fast på hotellet. Grunnen til det er den flotte og profesjonelle servicen som blir gitt av de ansatte. I tillegg har vertskapet skapt en hjemlig atmosfære som gjør at du på en måte ikke føler deg på et hotell slik som hos de store kjedene"

Finnmark fylkesbibliotek

Sissel Grønli Jakola, fylkesbiblioteksjef: "Det er hyggelig for oss å kunne si oss svært godt fornøyd med Lakselv Hotell. Finnmark fylkesbibliotek har benyttet hotellet ved flere anledninger til ulike kurs og møter, gjennom mange år. Det er også fint med det nye opplegget med sauna /badesjark mm.

Utdanningsforbundet Finnmark

Øyvind Rognli, organisasjonssekretær: "Lakselv Hotell har vært tilfredsstillende som sted for våre kurs og møter. Vi har gode erfaringer med hotellet i forhold til mat, teknisk utstyr, betjening og service, og vi vil benytte oss av hotellet også i framtiden"

Fylkesmannen i Finnmark

Linda Kråkenes, seksjonsleder, "Våre deltagere har vært svært godt fornøyd med servicen som ytes. Vi har en opplevelse av å bli tatt godt vare på under våre opphold ved hotellet"